Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου

Πλήθος κόσμου, συναγωνιστές αλλά και πολιτικοί αντίπαλοι είπαν σήμερα το πρωί το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος κηδεύτηκε στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας.

 

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο υπουργός Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και αρχηγός του ΠαΣοΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος απηύθυνε τον τελευταίο χαιρετισμό στην εξόδιο ακολουθία του επί χρόνια υπουργού των κυβερνήσεων του ΠαΣοΚ. 

Το «παρών» στο κοιμητήριο έδωσε και ο πρώην πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου. 

«Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά σήμερα έναν άνθρωπο που τίμησε την παράταξη, που ταυτίστηκε μαζί της, που της προσέφερε με ανιδιοτέλεια τους αγώνες μιας ολόκληρης ζωής. Αποχαιρετά ένα ιστορικό, ηγετικό του στέλεχος που δίκαια προσέλαβε εμβληματικές διαστάσεις, καθώς γεφύρωσε την Αντίσταση κατά των κατακτητών με τον Ανένδοτο, την Αντίσταση κατά της δικτατορίας με τη Μεταπολίτευση, τη Μεταπολίτευση με την Αλλαγή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο «έναν γνήσιο άρχοντα της δημοκρατίας που απέκτησε τον τίτλο του στη συνείδηση του ελληνικού λαού».