Απελπισία! 12.363 αιτήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ για 540 προσλήψεις

Για 540 θέσεις εργασίας μόνιμων εργαζομένων στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), θυγατρική της ΔΕΗ, υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά 12.363 αιτήσεις στο ΑΣΕΠ.

 

Όπως ανακοίνωσε χθες ο φορέας, για να καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας οι παραπάνω 540 θέσεις προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, υποβλήθηκαν 12.363 αιτήσεις σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες.

 

Ειδικότερα υποβλήθηκαν 6.848 αιτήσεις για την κάλυψη 160 θέσεων κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), άλλες 2.845 αιτήσεις για την κάλυψη 90 θέσεων κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και 2.670 αιτήσεις για την κάλυψη 290 θέσεων κατηγορίας Δεύτερο βάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Οι θέσεις αφορούν υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ σε ολόκληρη τη χώρα (όπου διατηρεί τις αντίστοιχες Διευθύνσεις) και κυρίως στην Αττική, στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά. Ο φορέας αναζητά διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και Ηλεκτροτεχνίτες Δικτύων και Υποσταθμών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Σαράντα στελέχη ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού θα εργαστούν σε αρμόδιες Διευθύνσεις στην Αττική, στη Φθιώτιδα, αλλά και σε Πελοπόννησο, Ηπειρο, Μακεδονία και Θράκη.

 

Επίσης, επτά Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων θα τοποθετηθούν στον Πειραιά, στον Βόλο και στην Κάρυστο, ενώ άλλοι 20 επιστήμονες της ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής θα διοριστούν στη Διεύθυνση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθηνών.