Τζίπ παρέσυρε απορριμματοφόρο στα Ιωάννινα – Νεκρός ο υπάλληλος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 49χρονος υπάλληλος της καθαριότητας στο Δήμο Ιωαννίνων σε τροχαίο δυστύχημα στο επαρχιακό δίκτυο, λόγω της καταιγίδας που έπληξε τα ξημερώματα την περιοχή.

 

Στις 7 το πρωί, την ώρα της δυνατής βροχής και της περιορισμένης ορατότητας, στο 4ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, ένα τζιπ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 49χρονο, την ώρα που μετέφερε ένα κάδο σκουπιδιών στο απορριμματοφόρο. Προανάκριση για την υπόθεση, διεξάγει η Τροχαία Ιωαννίνων.

 

Η κακοκαιρία προκάλεσε κατολισθήσεις, πτώσεις δένδρων, βράχων και φερτών υλικών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο της Ηπείρου.

 

Οι πιο μεγάλες κατολισθήσεις σημειώθηκαν στο 32ο χλμ της επαρχιακής οδού Ιωαννίνων -Χουλιαράδων και στο 28ο χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης στη θέση Ασφάκα. Αντρες της Πολιτικής Προστασίας της Ηπείρου εργάζονται από το πρωί πυρετωδώς με 18 μηχανήματα για να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα.

 

Στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων δημιουργήθηκαν πρόσκαιρες πλημμύρες σε πολλά σημεία της πόλης, ειδικά στις παραλίμνιες περιοχές.