Εκτός κινδύνου επτά τραυματίες της επίθεσης στο Μικρολίμανο

Σε νοσοκομεία της Αττικής εξακολουθούν να νοσηλεύονται επτά άτομα από τους συνολικά 15 τραυματίες της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κέντρο διασκέδασης στο Μικρολίμανο.

 

Συγκεκριμένα, τρία άτομα νοσηλεύονται στο Αττικό Νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν άνδρα και δύο γυναίκες, μια εκ των οποίων είχε δεχτεί πυροβολισμό στον κρόταφο. Η συγκεκριμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο νευροχειρουργικό και από σήμερα δεν έχει παροχέτευση. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται καλή και μέσα στις επόμενες δύο μέρες αναμένεται να λάβουν εξιτήριο και οι άλλοι δύο νοσηλευόμενοι.

 

Παράλληλα, δύο άνδρες νοσηλεύονται στον Ερυθρό με τραύματα στη θωρακική χώρα ενώ ο ένας έφερε και τραύμα κοντά στην καρδιά. Και οι δύο υπεβλήθησαν σε χειρουργική επέμβαση. Ο ένας εξ αυτών έχει βγει ήδη από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ο άλλος αναμένεται να βγει εντός της ημέρας.

 

Εξάλλου μία γυναίκα που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υποβάλλεται σε μικροχειρουργική επέμβαση καθώς έχει σοβαρό τραύμα στο ισχιακό νεύρο.

 

Τέλος, ένας άνδρας παραμένει στον Ευαγγελισμό με τραύματα από θραύσματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και αναμένεται να πάρει εξιτήριο στο επόμενο διήμερο.

 

Πηγή: Καθημερινή