Συνελήφθη εκ νέου ο Λάκης Γαβαλάς

«Χειροπέδες» για μία ακόμη φορά έβαλαν στον γνωστό επιχειρηματία της μόδας Λάκη Γαβαλά οι Αρχές.

 

Η σύλληψη έγινε από ανδρες της Ασφάλειας, την ώρα που βρισκόταν στο Κολωνάκι, στο χώρο μπροστά από το κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή ο ίδιος.

 

Εναντίον του Γαβαλά εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου για φυλάκιση 5 ετών, λόγω χρεών που έχει ο ίδιος προς το Δημόσιο.

 

O Λ. Γαβαλάς συνελήφθη για πρώτη φορά στις 3 Δεκεμβρίου του 2011, για οφειλή προς το Δημόσιο 1.480.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, συνελήφθη δύο φορές σε ένα 24ωρο, στις 26 και 27 Ιανουαρίου του 2012 (την πρώτη για χρέη άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο και τη δεύτερη για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 145.000 ευρώ). Μάλιστα, είχε «προλάβει» να οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου έμεινε λίγες ημέρες πριν βγει με εγγύηση και περιοριστικούς όρους. Στη συνέχεια ωστόσο, θα επισκεπτόταν τον Κορυδαλλό.

Στα τέλη Απριλίου του 2012 ο ίδιος και η αδερφή του συνελήφθησαν ξανά για ανακριβή απόδοση φόρων (Φ.Π.Α.) προς το Δημόσιο, με συνολικές οφειλές που υπερβαίνουν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Στα μέσα Ιουλίου του 2013 ειδοποιήθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής για την έκδοση νέου εντάλματος σύλληψης εις βάρος του για χρέη 1.561.431,26 εκατομμυρίου ευρώ.Παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη.

Στα τέλη Νοεμβρίου του 2013 είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, αφού είχε ενημερωθεί ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Τότε συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 712.117,76 ευρώ και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Οπως φαίνεται ωστόσο, οι περιπέτειές του με την Ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχουν τελειώσει ακόμη…