Αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε σημεία του οδικού δικτύου στους νομούς Χαλκιδικής και Κιλκίς

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 12 Δεκ 2014 - 10:19

Τελευταία Ενημέρωση: 10:19

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού επαρχιακού δικτύου των Νομών Χαλκιδικής και Κιλκίς, η οποία είχε διακοπεί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, η κίνηση των οχημάτων αποκαταστάθηκε στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδούς Ορμύλιας – Βραστάμων και στο 1,5 χλμ. της αγροτικής οδού Γοματίου – Δεβελικίου στον Νομό Χαλκιδικής.

Στον Νομό Κιλκίς, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κιλκίς – Μελανθίου και στην ισόπεδη διάβαση του Γαλλικού ποταμού επί της οδού Αργυρούπολης – Σεβαστού.

Ωστόσο, η κίνηση των οχημάτων εξακολουθεί να μη διεξάγεται σε άλλα σημεία των δύο νομών.

Ειδικότερα, στον Νομό Χαλκιδικής, η διακοπή της κυκλοφορίας ισχύει στο 54ο, 55ο και 56ο χιλιόμετρο της βοηθητικής οδού της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών, στο 2ο χλμ. Επ. Οδού Αγ. Παύλου – Ν. Γωνιάς, στο 4ο χλμ. Επ. Οδού Ν. Καλλικράτειας – Σωζόπολης, στο 1ο χλμ. Επ. Οδού Βαρβάρας – Νεοχωρίου και στο 4ο χλμ. Αγροτικής Οδού Ιερισσού – Ξηροποτάμου.

Στον Νομό Κιλκίς δεν πραγματοποιείται η κυκλοφορία στο 4ο χλμ. Επ. Οδού Πολυκάστρου – Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου – Φαναρίου, στο 1ο χιλ. Επ. Οδού Μανδρών – Γαλλικού και στην είσοδο στο Δ.Δ. Τερπύλλου.

Στον Νομό Ημαθίας, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ισχύει η διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Σταυρού – Γιαννιτσών από το 6ο έως το 7,5ο χλμ.

Στα ανωτέρω σημεία η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.