Ανταλλαγή πυροβολισμών μετά από απόπειρα ληστείας στα Πετράλωνα

Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα Πετράλωνα για τη σύλληψη των δραστών απόπειρας ένοπλης ληστείας που έγινε νωρίτερα, στο σούπερ μάρκετ “Βερόπουλος” στη οδό Τρώων.

 

Στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” συνελήφθη ο δεύτερος ύποπτος για την απόπειρα ένοπλης ληστείας σε σούπερ μάρκετ των Πετραλώνων το πρωί της Δευτέρας. Ο ύποπτος εμφανίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο λίγο μετά την ληστεία, δηλώνοντας ότι είχε πέσει θύμα τροχαίου. Οι γιατροί, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα απο σφαίρα και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Ο ύποπτος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο πρώτος από τους δράστες, ο οποίος συνελήφθη σε μικρή απόσταση από το σούπερ μάρκετ μετά την καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών, αλλά τραυματίστηκε από πτώση ενώ προσπαθούσε να διαφύγει μέσα από ακατοικητο σπίτι στην περιοχή.

 

Oi τρεις δράστες, ελληνικής καταγωγής, μπήκαν στις 07:15 το πρωί στο σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος» από την είσοδο τροφοδοσίας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Oι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του τρίτου δράστη.