Καιρός: Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015. Λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

 

Οι άνεμοι στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο ασθενείς στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους μέτριους και πρόσκαιρα ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

 

Παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.