Καμμένος: Μεγάλη προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης

«Μεγάλη προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης» χαρακτήρισε, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το συμβάν με τη διαταγή της αστυνομίας για τους παράτυπους μετανάστες.

Ο κ. Καμμένος προχώρησε σε αυτή τη δήλωση κατά την άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ. Εκεί ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενημέρωσε τους βουλευτές για τις εξελίξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, με αφορμή τις τελευταίες κρίσεις, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη καλής οργάνωσης της ΚΟ, προκειμένου να παραχθεί το μέγιστο κοινοβουλευτικό έργο.

Επίσης, συζητήθηκε το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, έγινε ενημέρωση από τον αρμόδιο εισηγητή βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη, αλλά και κατανομή των νομών εποπτείας στους βουλευτές.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την κυβέρνηση στα βήματα που κάνει και στηρίζουμε οτιδήποτε δεν πλήττει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, ενώ διατηρούμε τις κόκκινες γραμμές μας» είπε ο κ. Καμμένος.

Τέλος, ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Νικολόπουλο, για τηλεφωνική συνέντευξη που πήρε -στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία εμφανίζεται- από τον έγκλειστο στον Κορυδαλλό βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Ξεκαθάρισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγινε» και το απέδωσε σε προσωπική πρωτοβουλία του βουλευτή. Ο κ. Καμμένος αποχώρησε μετά από μία ώρα, προκειμένου να λάβει μέρος σε συνεδρίαση κυβερνητικού οργάνου.