Χειμωνιάτικος παραμένει ο καιρός

Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας , περιμένουμε σήμερα Τετάρτη. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως πάνω από τις παραθαλάσσιες περιοχές ενώ στο Αιγαίο θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο ασθενείς και στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.