Γ. Αμανατίδης στο radio1d.gr: “Θα πληρώσουν όσοι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι”

“Άνετη αυτοδυναμία θα δώσει ο λαός στον ΣΥΡΙΖΑ για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του” είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στο radio1d. gr και στις “Πρωινές κουβέντες” με τον Πάνο Μπουλιώνη και την Κατερίνα Στάμου.

 

“Όσοι έχουν βουτήξει το χέρι στο μέλι θα υποστούν τις συνέπειες” επεσήμανε στη συνέχεια ο κ.Αμανατίδης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξει Εξεταστική Επιτροπή και στις ευθύνες που θα πρέπει να αποδοθούν αναφορικά με το πώς φτάσαμε εδώ.

 

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αμανατίδης ερωτηθείς τόσο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά όσο και για τα κόκκινα δάνεια των πολιτών και τα μέτρα που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν τελικά είναι η επόμενη κυβέρνηση δήλωσε “κανένα νοικοκυριό δεν θα δίνει εφόσον έχει τη δυνατότητα, πέρα από το 30% του εισοδήματός του για όλες τις οφειλές τις οποίες έχει είτε προς τις τράπεζες είτε προς τα ασφαλιστικά ταμεία, είτε προς την Εφορία” και πρόσθεσε πως εξετάζεται και το ενδεχόμενο για όσους είναι μακροχρόνια άνεργοι κλπ να υπάρχει και διαγραφή του χρέους.

 

“Η διαπραγμάτευση έχει ήδη ξεκινήσει και είναι πολύ σημαντική η αλλαγή αυτή “ τόνισε με νόημα ο Γιάννης Αμανατίδης υποψήφιος στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης ερωτηθείς για την επόμενη μέρα, την αλλαγή στάσης του ξένου Τύπου και τη διαπραγμάτευση με τους δανείστες.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr