Λάουρα Νάργες: Ο εκβιασμός που δεχόταν όταν ήταν ζευγάρι με τον Μιχάλη Μουρούτσο

Η Λάουρα Νάργες ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show».

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που ήταν μαζί με τον Μιχάλη Μουρούτσο, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι δεχόταν εκβιασμό εκείνη την περίοδο. Η ίδια τόνισε, πως έκανε μεγάλη προσπάθεια, για να προστατέψει τη σχέση της από τους δημοσιογράφους και τις επίμονες ερωτήσεις που της έκαναν.

Λάουρα Νάργες: «Δεν διψάω για δημοσιότητα, για να τα ξεπουλήσω όλα»
Συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες είπε: «Έχω χωρίσει με τον Μιχάλη. Προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να προστατεύσω όλο αυτό το κομμάτι και να μη βγάλω κάτι προς τα έξω. Προσπαθούσα να είμαι πολύ συμμαζεμένη και να μη λέω πολλά. Μπορώ να καταλάβω πως οι δημοσιογράφοι θέλουν κάποιες ερωτήσεις και κάποιες απαντήσεις, αλλά να μην τους αρέσει πάντα όταν η απάντησή σου είναι αρνητική. Που στην τελική προστατεύεις τον εαυτό σου και όλο αυτό το περιβάλλον που έχεις πίσω σου. Αλλά είναι λίγο κρίμα να υπάρχει μια απογοήτευση.

Δηλαδή θυμάμαι που μου έχουν πει: δεν θα μιλήσεις για τον Μιχάλη; Δεν θα βγεις εξώφυλλο στο περιοδικό μας. Έχουν συμβεί και κάτι τέτοια. Αλλά εντάξει δεν έχω πρόβλημα. Δεν διψάω τόσο για τη δημοσιότητα να βγω να τα ξεπουλήσω όλα. Αυτό είναι λίγο σαν εκβιασμός. Μου τα έχουν κάνει αυτά, αλλά δεν πειράζει. Για αυτό αυτές οι αντιδράσεις μου έδιναν περισσότερο την ανάγκη να προστατεύσω όλη αυτή την ιστορία. Και θα συνεχίσω να το κάνω».


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/narges-o-ekbiasmos-otan-itan-me-moyroytso