Γιάννης Μιχελογιαννάκης: “Μνημόνιο ψηφίζουμε, αλλά είμαστε μέσα στο ευρώ”

“Μνημόνιο ψηφίζουμε,αλλά είμαστε μέσα στο ευρώ” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

 

“Πρόκειται για μνημόνιο”επεσήμανε ο κ.Μιχελογιαννάκης για τη συμφωνία που υπεγράφη, διευκρινίζοντας όμως πως υπάρχει “χώρος για διαπραγμάτευση του χρέους .Ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος και ασφάλεια καταθέσεων από ανακεφαλαιοποίηση”.

 

Κάνοντας λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τα λεγόμενά του περί δραχμής,διερωτήθηκε “ποιος του έδωσε το δικαίωμα να επεξεργάζεται λύση δραχμής;”.”Είναι αλλαγή ιδεολογίας”αυτή η άποψη περί δραχμής επεσήμανε ο κ.Μιχελογιαννάκης.

 

“Η Ζωή είναι ένας πάρα πολύ ηθικός άνθρωπος” τόνισε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης για την πρόεδρο της Βουλής,Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε “να πιάσει γρήγορα να προεδρεύσει και να αφήσει λίγο τη σχολαστικότητά της”.

 

“17 ώρες να καθίσει ο Τσίπρας με τους 32 και να κάτσει να τους κουβεντιάσει.Είναι σάρκα από τη σάρκα μας” επεσήμανε ο κ.Μιχελογιαννάκης αναφερόμενος στον πρωθυπουργό και τους 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται ότι αντιδρούν στη συμφωνία.

 

Τέλος, μιλώντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε“θα είναι ντροπή του Τσίπρα και της Αριστεράς αν δεν κάνει γρήγορα” αυτές τις τρεις κινήσεις α)να μην αφήσει να διασπαστεί το κόμμα.Όλοι χρειάζονται.β)Να μη διαγραφεί κανείς.γ)Ανασχηματισμός με αυτούς που μπορούν να πετύχουν με δύο τρόπους: ανακατανομή και δήμευση περιουσίας, με ευρώ.Δυστυχώς δεν προετοιμαστήκαμε με δραχμή”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr