Δημήτρης Καζάκης: Με το Μνημόνιο, δεν θα έχει νόημα η ύπαρξη του Κοινοβουλίου

kazakis1

“Με τη εφαργογή του Μνημονίου, καταλύεται η υπόσταση του ελληνικού Κράτους, το οποίο ούτε και τυπικά θα ανήκει στον ελληνικό λαό, καταλύεται κάθε έννοια της Δημοκρατίας, δεν θα έχει καν νόημα η ύπαρξη Κοινοβουλίου¨, είπε μεταξύ άλλων ο Γ.Γ. του Ε.Π.Α.Μ. κος Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας στο Radio1d.gr και τις “Πρωινές Κουβέντες” με τον Πάνο Μπουλιώνη και την Κεράσα Κωνσταντινίδου.

Ο κ.Καζάκης, είπε ότι η πρόταση συνεργασίας με την ΛΑ.Ε. δεν ευοδώθηκε γιατί “μας θεωρούν πολύ πατριώτες και καθόλου αριστερούς”, ενώ το Ε.Π.Α.Μ. επιδίωξε συνεργασία, ακόμη και με κυβερνητική προοπτική.

Ο κ.Καζάκης, κατηύθυνε πυρά κατά του κου Λαφαζάνη, λέγοντας ότι το Μνημόνιο υπάρχει γιατί ο ίδιος και συν αυτώ δεν έριξαν νωρίτερα την Κυβέρνηση, κατά του κου Κουτσούμπα αναφέροντας ότι “παπαγαλίζει πτυχές της δικής μας πρότασης, κατά των Μ.Μ.Ε. που δεν προβάλουν τις θέσεις του Ε.Π.Α.Μ. ” και σημείωσε ότι το Ε.Π.Α.Μ. έχει εναλλακτική πρόταση χωρίς επιπτώσεις για το λαό και αυτό το τρέμουν.

Ο κος Καζάκης, είπε ότι οι Τράπεζες δεν πρόκειται να ανοίξουν, ότι καταθέσεις, ομόλογα κλπ θα κουρευτούν, ότι θα πρέπει να πτωχεύσουν και να μπούν εισαγγελείς για να βρουν που πήγαν τα λεφτά που πήραν, ενώ έρχεται απίστευτη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας, ενώ προετοιμάζεται επίσης καταλήστευση των δανειοληπτων.

“Ο εχθρός, έχει ήδη μπεί στα σπίτια μας”, τόνισε ο κος Καζάκης, είπε ότι η μακροβιότητα της Κυβέρνησης που θα προκύψει, θα εξαρτηθεί από την αντιπολίτευση που θα έχει και ότι ολαός θα πρέπει να αντιδράσει γιατί “θα πρέπει να εφαρμόσουν δικτατορικά μέτρα”.

Ο Γ.Γ. του Ε.Π.Α.Μ., παρατήρησε ότι “έχω καταντήσει επικίνδυνος για πάρα πολλούς”, ότι η προσπάθεια που κάνει το Ε.Π.Α.Μ. είναι να ξυπνήσει η λογική του λαού και διερωτήθηκε αν “θα ελιχαμε τέτοιο Κοινοβούλιο αν ο Έλληνας είχε ψηφίσει σοβαρά, μετρημένα και σκεπτόμενος”.