Άδωνις Γεωργιάδης: Κολοσσιαίο λάθος τακτικής η ψήφιση του Μνημονίου Τσίπρα-Κάμμένου από τη Ν.Δ., και όχι μόνο

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

adonis-georgiadis

“Κολοσσιαίο λάθος τακτικής η ψήφιση του Μνημονίου Τσίπρα-Κάμμένου. Ακολουθήθηκε από ένα ακόμη λάθος, τη συναινετική στάση απέναντι στον Τσίπρα. Αν θεωρείς την πολιτική κάποιου καταστροφική, τότε πως θέλεις να συγκυβερνήσεις μαζί του;” δήλωσε στο Radio1d.gr και τις “Πρωινές Κουβέντες” με τον Πάνο Μπουλιώνη και την Κεράσα Κωνσταντινίδου ο βουλευτής της Ν.Δ. και διεκδικητής της ηγεσίας του Κόμματος κος Άδωνις Γεωργιάδης.

Αυτή, δεν ήταν η μόνη αιχμή του κου Γεωργιάδη για τον κο Μεϊμαράκη. ο κος Γεωργιάδης είπε ότι θέλησε με την υποψηφιότητά του να συμβολίσει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που έχει τα προσόντα, μπορεί να διεκδικήσει την ηγεσία της Ν.Δ. χωρίς να προέρχεται από τζάκια ή να έχει κομματικά ένσημα.

Ο κος Γεωργιάδης, είπε ότι όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. θα πρέπει  να εστερνιστούν το δικό του όραμα για μια μαχητική αντιπολίτευση, ενώ τόνισε ότι το δεξιό Μνημόνιο έχει διαφορές με τον αριστερό Μνημόνιο, καθώς το δεύτερο προβλέπει μόνο φόρους που θα συμπληρωθούν προσεχώς με νέα, βαθύτερη φορολογία.