Θεόδωρος Καράογλου: Κάναμε τη βλακεία να μιμηθούμε τον Γ. Παπανδρέου

karaoglou

“Κάναμε τη βλακεία να μιμηθούμε τον Γεώργιο Παπανδρέου. Διαφωνώ με τη λογική, όποιος βλέπει φως να μπαίνει στη Ν.Δ. και να ψηφίζει”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής και πρώην Υπουργός κος Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στο Radio1d.gr και τις “Πρωινές Κουβέντες” με τον Πάνο Μπουλιώνη και τη Κεράσα Κωνσταντινίδου.

Ο κος Καράογλου, είπε πως η Ν.Δ. βαδίζει σε μια εκλογική διαδικασία χωρίς πολιτικούς όρους, με βάση τα πρόσωπα, άρα με όρους πασαρέλας, ενώ έπρεπε να κάνει αντιπολίτευση.

“Να μην φθάσουμε εκεί με ξεκατίνιασμα”, τόνισε ο κος Καράογλου που τάχθηκε υπέρ μιας άλλης διαδικασίας, αυτής της προηγούμενης σύγκλισης των Οργάνων και διεξαγωγής Συνεδρίου, κάτι που κατά τη γνώμη του κακώς δεν έγινε.

Θα υπάρξουν άρθρα που θα ψηφίσουμε και άλλα που δεν θα ψηφίσουμε, είπε αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο, ο κος Καράογλου.

Ο κος Καράογλου, πήρε το μέρος των αγροτών ενώ, για το ζήτημα του “πόθεν έσχες” δύο Υπουργών, ανέφερε ότι το “δήθεν ηθικό” πλεονέκτημα της Αριστεράς, αποδείχθηκε μύθος.

Σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, ο κος Καράογλου είπε ότι η Ν.Δ. άμεσα πρέπει να καταθέσει τροπολογία για παράταση μη παραγραφής.