Β. Νάκου στο radio1d.gr: «Πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η σχέση μας με τη πολιτική»

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 16 Μαΐ 2014 - 10:55

Τελευταία Ενημέρωση: 10:55

Τους λόγους που την ώθησαν να εμπλακεί ενεργά στις αυτοδιοικητικές εκλογές παρουσίασε στο radio1d.gr η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» του Γιάννη Ιωάννιδη, Βίκυ Νάκου.

Είπε ότι ήθελε να μεταφέρει την εμπειρία και τα εφόδια που έχει συγκεντρώσει με την ενασχόλησή της με τον συνδικαλισμό, καθώς είναι η αντιπρόεδρος των υπαλλήλων του δήμου Θεσσαλονίκης. «Υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά. Η Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση εισέρχονται σε μία περίοδο έντονων και μεγάλων αλλαγών», είπε. Ερωτηθείσα γιατί επέλεξε τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη απάντησε ότι «ξέρει να χτίζει ομάδες, να βγάζει τα καλύτερα από τους ‘παίκτες’, να θέτει στόχους και να τους υλοποιεί».

 

Άσκησε κριτική στον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση 15 μήνες, χωρίς να έχει εκλεγεί καθώς ήταν αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πρόβλημα του Καλοχωρίου, ο κεντρικός δρόμος του οποίου είναι για μήνες κλειστός καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί τα σχετικά έργα, ενώ δεν συμμερίζεται τους πανηγυρισμούς του Απόστολου Τζιτζικώστα για μεγάλη διάθεση πόρων του ΕΣΠΑ στις επιχειρήσεις της περιφέρειας. «Δεν μηδενίζω το έργο αλλά εγώ τόσο χρήμα δεν έχω διαπιστώσει στις επαφές μου με τους πολίτες», τόνισε. Τέλος, υπερασπίστηκε τη κίνηση του Αντώνη Σαμαρά να εκφράσει δημόσια χθες τη στήριξή του στον Γιάννη Ιωάννιδη και τον Σταύρο Καλαφάτη. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr