Πέτρος Σούλας στο radio1d.gr: «Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας»

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 27 Μαΐ 2014 - 11:55

Τελευταία Ενημέρωση: 11:55

Αποφασισμένος να τηρήσει πιστά όλα όσα παρουσίασε προεκλογικά στους δημότες του Κορδελιού – Ευόσμου, εμφανίστηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Πέτρος Σούλας.

Μιλώντας στο radio1d.gr τόνισε ότι πρώτη προτεραιότητα της διοίκησής του είναι η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών και η αξιολόγηση των υπαλλήλων. «Αυτή τη στιγμή ο δήμος υπολειτουργεί. Πρέπει να αναδιαρθρωθούν οι υπηρεσίες», είπε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος στο πολύχρονο θέμα της έκδοσης οικοδομικών αδειών σε οικόπεδα που γειτνιάζουν με την ΕΚΟ από την διεύθυνση Πολεοδομίας του τότε αυτόνομου δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, είπε ότι θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες. «Υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του δήμου από οικοπεδούχους και αγοραστές διαμερισμάτων. Δεν μπορούν οι πολίτες του δήμου να πληρώνουν για παραλείψεις άλλων», ξεκαθάρισε.

 

Τόνισε ότι το οικόπεδο «Παπανικολάου» στη κεντρική πλατεία του Ευόσμου θα παραμείνει πάρκινγκ, αν και έχει χαρακτηριστεί ως χώρος πρασίνου και αθλοπαιδιών καθώς προτεραιότητά του είναι να διαθέτει τα λιγοστά χρήματα του δήμου στη κοινωνική αλληλεγγύη προς τους δημότες. Τέλος, αναφερόμενος στο θεατράκι της οδού Μοναστηρίου, 250 θέσεων, είπε ότι θα πρέπει επιτέλους να ολοκληρωθεί καθώς χτίζεται… 14 χρόνια. «Όποτε είχαμε εκλογές εγκαινιάζονταν και ακόμη είναι μισοτελειωμένο. Κόστισε συνολικά 5,5 εκατομμύρια ευρώ», κατέληξε.  

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr