“Ο Jay πάει mundial‏”

Μια σελίδα στο facebook με τίτλο “Ο JAY PAEI MUNDIAL” δημιούργησε ο Στράτος Αλεξίου από κοινού με τον Δημήτρη Αθανασόπουλου και απέσπασε χιλιάδες “likes” με την βοήθεια των social media αλλά και του radio1d.gr που συμμετείχε σε αυτή την προσπάθεια.

 

Στόχος του δημιουργού ήταν να βρεθούν τα χρήματα ώστε ο Jay που είναι από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της εθνικής μας ομάδας να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να ταξιδέψει μέχρι τη Βραζιλία. Ο Jay όμως δεν θα συντροφεύσει την εθνική μας παρόλο που η υποστήριξη του κόσμου ήταν δεδομένη.

“Πολλοί νόμισαν ότι κάτι κρύβεται από πίσω. Η δική μας πρόθεση όμως ήταν ανιδιοτελής. Θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες να δει από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη”, είπε στο radio1d.gr o κ Αθανασόπουλος.

Ο Δημήτρης Αθανασόπουλος μίλησε με τον πατέρα του Jay και του μετέφερε την υποστήριξη χιλιάδων ανθρώπων κυρίως από την Ελλάδα που ήθελαν να δώσουν την ευκαιρία στον μικρό φίλαθλο να ξαναδεί τον αγώνα της ομάδας μας. “Πιστεύω ότι κάθε διοργάνωση έχει κι άλλες πτυχές. Εμείς δείξαμε την ανθρώπινη και ευαίσθητη ψυχή του MUNDIAL”, τόνισε.

Η σελίδα ο JAY PAEI MUDIAL στο Facebook έχει ήδη κοντά στα 100.000 likes.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr