Π. Χαϊκάλης στο radio1d.gr: “Επιμένω να μου κάνει μήνυση ο Σαμαράς”

Αποφασισμένος να μην δώσει τέλος στην υπόθεση που αφορά την μη υποβληθείσα μήνυση εναντίον του από τον κ.Σαμαρά δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης υποψήφιος βουλευτής περιφέρειας Αττικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο radio1d.gr.

 

Και αυτό διότι, όπως είπε, η μήνυση θα νομιμοποιήσει όλο το αποδεικτικό υλικό που ετέθη στο Αρχείο. Ο κ.Χαϊκάλης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης κ.Αθανασίου και των δικαστικών Αρχών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση χρηματισμού που είχε καταγγείλει.

 

Ονόμασε τις δημοσκοπήσεις, “δημοσκοπήσεις προπαγάνδας”, στηλίτευσε τη στάση ορισμένων ξένων κύκλων και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα αναγκαστούν να επαναδιαπραγματευτούν . Δεν αρνήθηκε μάλιστα την πρόθεση των ΑΝΕΛ για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπό προϋπόθεση πάντοτε των κόκκινων γραμμών που έχει θέσει ο κ.Καμμένος.

 

Συγκεκριμένα ο κ.Χαϊκάλης αναφερόμενος στον κ.Σαμαρά και τη μήνυση που θα του κατέθετε είπε “αν οι δικηγόροι είχαν απεργία θα μπορούσε  να καταθέσει μήνυση σε αστυνομικό τμήμα, ούτε αυτό έκανε. Αν μου κάνει μήνυση , το υλικό θα είναι νόμιμο και θα είναι αποδεικτικό στοιχείο για την υπεράσπισή μου.Δεν σταματάει η υπόθεση εδώ”.

 

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ εξαπολύοντας βολές στους δικαστικούς λειτουργούς οι οποίοι έθεσαν στο Αρχείο τα όσα ο ίδιος κατήγγειλε είπε χαρακτηριστικά “πρέπει να γίνει μήνυση στους δύο δικαστικούς λειτουργούς,για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας” και διερωτήθη “πώς σε δύο μέρες βγάλανε πόρισμα και έκλεισαν την υπόθεση για ένα τόσο τόσο σοβαρό ζήτημα”.

 

Επίσης ο κ.Χαϊκάλης ερωτηθείς για τις ενδεχόμενες πολιτικές συμμαχίες και ειδικά τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε “ο κ.Τσίπρας είχε μιλήσει για έντιμη στάση του κ.Καμμένου και των ΑΝΕΛ μέσα στο Κοινοβούλιο. Από αυτό καταλαβαίνει ο κ.Τσίπρας ότι είμαστε ένα κόμμα που έχει τεράστιες διαφορές και δεν υπάρχουν σημεία προσέγγισης.Έχουμε κόκκινες γραμμές για κάποια θέματα τα οποία για εμάς αποτελούν πραγματικά αδιαπραγμάτευτη στάση σε αυτά τα θέματα και από κει και πέρα καταλαβαίνει ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας αυτή τη στιγμή είναι η σωστή διαπραγμάτευση απέναντι στους δανειστές”. 

 

Μάλιστα αφήνοντας να εννοηθεί ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Χαϊκάλης είπε “Το πρώτο κυρίαρχο θέμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι το θέμα με τους δανειστές.Εμείς σε μία τέτοια συγκεκριμένη περίπτωση για να μην ταλαιπωρηθεί η χώρα να πηγαίνει ξανά σε εκλογές ,θα συνεισφέρουμε βοήθεια στο να υπάρξει κυβέρνηση.Όμως εάν τεθούν θέματα και δεν τα προσέξει ο ΣΥΡΙΖΑ και μεις τότε δεν θα κάνουμε πίσω”.

 

Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ κάνοντας λόγο για τις δημοσκοπήσεις επεσήμανε πως είναι δημοσκοπήσεις προπαγάνδας.”Δημοσκοπήσεις προπαγάνδας δύο κομμάτων που παλέυουν σε διαφορά 2 με 2.5 μονάδων” και κατέληξε “είναι στημένες οι δημοσκοπήσεις”. 

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr