Τ. Κουίκ στο radio1d.gr: “Θα είμαστε και με τα δύο πόδια στη Βουλή”

Για την στάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, απέναντι στις πολιτικές εξελίξεις, το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, τις κόκκινες γραμμές του Κόμματός του, τις δημοσκοπήσεις και το διακύβευμα της Κυριακής των εκλογών, μίλησε στο radio1d.gr, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.

 

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος, σημαντικό σήμερα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επιφορτισμένιος με συνεχείς περιοδείες, υπήρξε ιδιαίτερα διαφωτιστικός με τις απαντήσεις που έδωσε και που κάλυψαν ευρύ πεδίο θεμάτων. 

 

Συγκεκριμένα ο κ.Κουίκ μιλώντας αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκτιμήσει τη σταθερότητα στις θέσεις και τις απόψεις μας» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι ΑΝΕΛ θα αποστούν από τις κόκκινες γραμμές που έχουν θέσει.

 

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις και τα κατά καιρούς αποτελέσματα αυτών, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ ενός μέρους των εταιρειών δημοσκοπήσεων, εκφράζοντας από τη μία πλευρά την απόλυτη βεβαιότητα για την είσοδο του Κόμματός του στη Βουλή λέγοντας χαρακτηριστικά “θα είμαστε με τα δύο πόδια μέσα στη Βουλή” και αφ’ετέρου τη διαβεβαίωση ότι κάποιες μαϊμού-δημοσκοπικές εταιρείες θα αντιμετωπίσουν εκ μέρους των ΑΝΕΛ, το ζήτημα του ανοίγματος των λογαριασμών τους.

 

“Έχουν απομακρυνθεί όλοι οι εφιάλτες και οι επίορκοι” είπε με νόημα ο Τέρενς Κουίκ κάνοντας λόγο για τους βουλευτές που έχουν αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ.

 

Τέλος αναφερόμενος ο κ.Κουίκ στον Αντώνη Σαμαρά και την πολιτική του, σημείωσε ότι η πολιτική του είναι αυτή που εξέθρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr