Όλγα Γεροβασίλη: “Στη ΝΔ συντάσσονται με τη γραμμή της Γερμανίας και τη γραμμή του Σόιμπλε”

“Όταν μιλάμε για σκληρή διαπραγμάτευση ο κίνδυνος της ρήξης είναι στο μυαλό και των δύο. Αλλά ωστόσο σήμερα είναι πολύ καλύτερη η στιγμή από ότι ήταν πριν μια βδομάδα και γι’ αυτό είμαστε και αισιόδοξοι σήμερα” δήλωσε στο radio1d.gr η Όλγα Γεροβασίλη, στις ‘ Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου.

 

Ερωτηθείσα η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ για την στάση της ΝΔ είπε “δεν περίμενα να είναι αλλίως.Δεν είναι εύκολο να παραδεχτεί κάποιος ότι μπορούσε να γίνει διαπραγμάτευση” και πρόσθεσε πως “βλέπουμε να συντάσσονται με τη γραμμή της Γερμανίας, με τη γραμμή του Σόιμπλε και δυστυχώς εις βάρος των εθνικών συμφερόντων”.

 

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη η κ.Γεροβασίλη υποστήριξε πως “η μάχη δεν έχει κερδιθεί” και τόνισε πως είναι μία δύσκολη στιγμή με πολλά λεπτά σημεία.

 

Τέλος η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για τις διαφορετικές απόψεις που άρχισαν μέσα στο κόμμα με το οποίο εκλέγεται υποστήριξε “ακόμα και οι διαφορετικές φωνές θεωρούμε ότι είναι θετικές και συμβάλλουν πραγματικά, συμβάλλουν και διαπραγματευτικά”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr