Βούλα Πατουλίδου: “Θέλω να κάνω κριτική, θα την κάνω και θα την υποστώ”

“Δεν με νοιάζει ποιος κυβερνά, θέλω αυτός που κυβερνά τον τόπο να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να έχουν την ισονομία, την ισηγορία, να έχουν τη δυνατότητα του λόγου και μία αλήθεια που όσο και αν πονάει θα πρέπει να ειπωθεί και να υποστηριχθεί” δήλωσε στο radio1d.gr η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου, καλεσμένη στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου.

 

“Ο απόλυτος χρωματισμός ακόμη και στην τοπική σου κοινωνία το μόνο σίγουρο, το μόνο κακό που μπορεί να σου κάνει είναι να μην είσαι αποτελεσματικός” υποστήριξε η κ. Πατουλίδου για την κομματική περιχαράκωση ακόμη και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Για τη μετάβασή της από τον πραγματικό στίβο, στον στίβο της πολιτικής η Βούλα Πατουλίδου είπε  “το μπράβο δεν το ακούς εύκολα”  και πρόσθεσε “θέλω να κάνω κριτική θα την κάνω και θα την υποστώ κιόλας”.

 

“Στους έξι μήνες προβληματίζομαι πάρα πολύ, θυμώνω ακόμη περισσότερο και προσπαθώ να μην το δείξω. Προσπαθώ να βρω τρόπους να ξεπεραστεί μία γραφειοκρατία και ένας άλλος τρόπος διοίκησης πάρα πολλών ετών” δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για τους έξι μήνες που βρίσκεται στην Περιφέρεια.

 

Τέλος μιλώντας για τον εθελοντισμό και την αξία που έχει στη ζωή μας η Βούλα Πατουλίδου τόνισε “όσο και να νομίζουμε πως δεν έχουμε την εκπαίδευση, έχουμε μία πάρα πολύ μεγάλη καρδιά με τα χίλια μύρια κουσούρια, που όμως όταν πειστούμε για την αλήθεια της ανάγκης, είμαστε πολύ δυνατοί και πολύ αποτελεσματικοί”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr