Θεμιστοκλής Κοτσιφάκης: Εντός του Μαρτίου οι απαντήσεις για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών

Το ζήτημα της διαθεσιμότητας , του νέου τρόπου εξετάσεων στο Λύκειο ,αλλά και της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, η οποία έχει παγώσει χωρίς όμως να έχει ακόμη καταργηθεί, φαίνεται πως θα λυθεί μέσα στο Μάρτιο. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την πρώτη συνάντηση της ΟΛΜΕ με τη νέα Διοίκηση του Υπουργείου Παιδείας.

 

Αυτό τόνισε στο Radio1d.gr ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεμιστοκλής Κοτσυφάκης, ο οποίος εμφανίστηκε επιφυλακτικός ως προς την εξαγωγή συμπερασμάτων, καθώς όπως είπε “είναι ακόμη νωρίς για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη”.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις των καθηγητών στις κατά τόπους ΕΛΜΕ προκειμένου να αποτιμηθεί η όλη κατάσταση στο χώρο της Παιδείας.

Προσλήψεις με το σταγονόμετρο

“Θα γίνουν ορισμένες προσλήψεις” εξήγησε ο κ Κοτσυφάκης όμως σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα λέχθηκαν στη συνάντηση δεν πρόκειται να υπάρξει άμεσα τουλάχιστον αύξηση του μισθού των εκπαιδευτικών ούτε για τους πρωτοδιοριζόμενους, ούτε προβλέπονται έξτρα χρήματα για να καλυφθούν ανάγκες όπως αυτές της ενισχυτικής διδασκαλίας.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr