Λεωνίδας Στολτίδης: “Η λέξη μνημόνιο προκαλεί συναισθηματικούς κλονισμούς”

“Η λέξη Μνημόνιο προκαλεί συναισθηματικούς κλωνισμούς” δήλωσε στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, ο Λεωνίδας Στολτίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και γενικός γραμματέας του εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης.

 

Ο κ.Στολτίδης για τη νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τόνισε πως “η τακτική της συγκυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πλήρως ενταγμένη στον προσανατολισμό που έχει δοθεί από την διακυρηκτική αρχή της συγκρότησης αυτού του οργανισμού της ΕΕ που έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό”.

 

Αναφορικά με αυτόν τον συγκεκριμένο προσανατολισμό της συγκυβέρνησης ο Λεωνίδας Στολτίδης επεσήμανε πως έχει φέρει τραγικές συνέπειες στα λαϊκά στρώματα.

 

“Τα μέτρα τα οποία έχουν συμφωνηθεί με το Ευρωπαϊκό εξάμηνο θα προδιαγράψουν ακριβώς τις ίδιες εξελίξεις όπως αυτές επιβλήθηκαν στα 2/3” του λαού που δεν είναι άλλα από τα 2/3 των ανέργων σύμφωνα με το στέλεχος του ΚΚΕ. 

 

Ως προς τις κινητοποιήσεις στις οποίες θα συμμετέχει ενεργά το ΚΚΕ ο κ.Στολτίδης επεσήμανε πως “η καθημερινή μας προσπάθεια είναι στην κατεύθυνση να συσπειρώσουμε τον κόσμο και σε πολιτικό και σε οικονομικό επίπεδο”.

 

Τέλος το στέλεχος του ΚΚΕ και γενικός γραμματέας του εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης κάνοντας λόγο για τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνησης είπε “η ένταξη στον κεντρικό σχεδιασμό που λέει το Ευρωπαϊκό εξάμηνο δεν επιτρέπει σε κανέναν να βρίσκεται, να εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυβερνητικό σχήμα και να λέει ό,τι του κατέβει”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr