Ιωάννης Πάιδας: “Αποκλιμακώνεται η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση”

“Ο χρόνος θα δείξει” δήλωσε για την κυβέρνηση ο Ιωάννης Πάιδας, στέλεχος της ΝΔ και συνδικαλιστής,καλεσμένος στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου.

 

“Στο δεύτερο μήνα της συγκυβέρνησης αρχίζει να αποκλιμακώνεται αυτή η εμπιστοσύνη. Ήδη δηλαδή στις 50 πρώτες μέρες από το 75% έχουνε πέσει στα επίπεδα του 50-52%” επεσήμανε για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο κ.Πάιδας.

 

Κάνοντας λόγο ο Ιωάννης Πάιδας για την συμβολή των εκπαιδευτικών στην κοινωνία όντας ο ίδιος δάσκαλος, τόνισε πως “οι δάσκαλοι είναι το πιο ταπεινό και αγωνιστικό κομμάτι διαχρονικά από συστάσεως του ελληνικού κράτους και πρσέφεραν ππάρα πολλά σε αυτόν τον τόπο, ειδικά οι δάσκαλοι σε όλους τους αγώνες”.

 

“Οι δάσκαλοι ήταν οι λιγότερο αμοιβόμενοι” σύμφωνα με τον κ.Πάιδα καθώς “μόνο ο στενός δημόσιος τομέας και ειδικά οι εκπαιδευτικοί ήταν οι χειρότερα αμοιβόμενοι.Άλλοι κλάδοι προνομιούχοι που κατασπαταλούσαν το δημόσιο χρήμα και τον δημόσιο κορβανά έκαναν το καό όνομα σχετικά με το δημόσιο τομέα”.

 

Τέλος μιλώντας ο Ιωάννης Πάιδας για την παιδεία  και πώς ο ίδιος τη φαντάζεται είπε “την παιδεία την θέλω καταρχήν δημόσια”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr