Χαρά Καφαντάρη: “Η πολιτική της ΝΔ δεν έχει φύγει από το μυαλό του κ.Στουρνάρα”

Σαφείς βολές κατά του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ  Χαρά Καφαντάρη, μιλώντας στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου.

 

“Είναι ένα ζήτημα” είπε χαρακτηριστικά η κ.Καφαντάρη για τον Γιάννη Στουρνάρα και πρόσθεσε πως “πρέπει να αντιμετωπιστεί αλλά δεν είναι επί του παρόντος”.

 

“Και οι τραπεζίτες παίζουν τον ρόλο τους και το παιχνίδι τους αυτή τη στιγμή” τόνισε η κ.Καφαντάρη για τον ρόλο των τραπεζιτών.

 

Ερωτηθείσα για το πρόβλημα που κατά τον κ.Σακκά, πρώην εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών και νυν στέλεχος των ΑΝΕΛ,θα δημιουργηθεί μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ με το νομοσχέδιο του κ.Σταθάκη για τα ‘κόκκινα δάνεια’, η Χαρά Καφαντάρη είπε πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα τελικά, όταν τόσα έχει να επιτελέσει η κυβέρνηση.

 

“Υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό φθοράς και υποδόμησης συγκεκριμένων ανθρώπων” είπε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για το θέμα που αφορά στον Γιώργο Κατρούγκαλο,το οποίο χαρακτήρισε ως οργανωμένη προσπάθεια για την αποδόμηση της κυβέρνησης.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr