Ηλίας Κουτσιγιάννης: “Νέα δεινά έρχονται για το λαό”

“Νέα βάρη” έρχονται για το λαό από τις συμφωνίες της κυβέρνησης με τους ΕΕ,ΔΝΤ,ΕΚΤ σύμφωνα με το στέλεχος του ΚΚΕ Ηλία Κουτσιγιάννη, ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα,Πέμπτη,στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου.

 

“Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φόρεσαν τη στολή του κακόγουστου πατριώτη” επεσήμανε ο κ.Κουτσιγιάννης μιλώντας για τη χθεσινή επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον τρόπο που την αντιμετώπισε η συγκυβέρνηση.

 

Το στέλεχος του ΚΚΕ κάνοντας λόγο για την κυβέρνηση είπε πως “βαδίζει στα γενικά πλαίσια των προηγούμενων πολιτικών” εξάλλου σύμφωνα με τον κ.Κουτσιγιάννη “και αυτοί οι ίδιοι τα ίδια λένε”.

 

Στη συνέχεια ο κ.Κουτσιγιάννης αναλύοντας τις κινήσεις από την πλευρά του ΚΚΕ για το πολιτικό γίγνεσθαι δήλωσε “βαδίζουμε σταθερά στην ενημέρωση και την κινητοποίηση του λαού”.

 

“Δεν είναι ανάγκη να ερμηνεύουμε τους χρησμούς” του κυρίου Βαρουφάκη επεσήμανε το στέλεχος του ΚΚΕ για τα χθεσινά λεγόμενα του Γιάνη Βαρουφάκη –Ναι, αλλά να είστε και μετά τη ρήξη όμως, ε;,καταλήγοντας πως “καμία ρήξη δεν υπάρχει”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr