Δ. Καζάκης: “Θα εξαναγκάσουν τους πολίτες να δηλώσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία”

“Θα εξαναγκάσουν τους πολίτες να δηλώσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης.

 

“Δε νομίζω ότι κινδυνεύει από διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ” επεσήμανε ο κ.Καζάκης  λαμβάνοντας υπόψιν τη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο “είναι μία συζήτηση για να τα βρούμε”. Ο εκβιασμός εξάλλου,σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι ο εξής.”Εάν δεν με στηρίξετε” θα πει ο πρωθυπουργός “θα αναγκαστώ να στηριχθώ στους υπόλοιπους” ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Χρυσή Αυγή.

 

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Καζάκης ερωτηθείς για τις απόψεις της κ.Μπακογιάννη περί έλεγχο κεφαλαίων στις τράπεζες υποστήριξε “ένας σοβαρός πολτικός ο οποίος σκέφτεται τη χώρα του,δεν τα λέει αυτά.Για μένα θα έπρεπε να παρέμβει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και για την κ.Μπακογιάννη και για τον κ.Λοβέρδο”.

 

“Στόχος είναι να μην επιτρέψουν να υπάρχει ρευστό στην αγορά” τόνισε ο κ.Καζάκης για το σχέδιο περί ‘cash card’ και επεσήμανε πως “θα μπορούσε κάλλιστα η όλη ιστορία να γίνει από τις τράπεζες.Γιατί να εμπλακούν οι εταιρείες;”διερωτήθηκε ο γενικός γραμματεας του ΕΠΑΜ.

 

Αναφερόμενος ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ στις εργατικές κατοικίες και την υποσχετική από το κράτος δήλωσε “όποιος δεν έχει σαφέστατο τίτλο ιδιοκτησίας,κινδυνεύει πάραυτα”.

 

Τέλος, ο Δημήτρης Καζάκης ‘ρίχνοντας μια ματιά στο μέλλον’ και τις εξελίξεις υποστήριξε “οι όλες εξελίξεις από εδώ και μπρος θα έχουν να κάνουν με αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr