Νεκτάριος Σαντορινιός: “Η επιλογή της κ.Παναρίτη ήταν μία κακή επιλογή”

“Πρέπει να δούμε τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια.Οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχανε φορτώσει το κόστος ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών στους πολίτες.

 

Η πιο απλή παρέμβαση νομοθετική που μπορεί να γίνει είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας και οφείλουμε να τη φέρουμε στη Βουλή” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου,ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ρόδο, Νεκτάριος Σαντορινιός.

 

Στη συνέχεια ερωτηθείς ο κ.Σαντορινιός για τα λεγόμενα του κ.Καραγκούνη,εκπροσώπου της ΝΔ με αφορμή την υπόθεση της κ.Παναρίτη -ούτε γι’αυτό δεν μπορούν να συμφωνήσουν.Πώς να μπορούν να πάρουν και μεγάλες αποφάσεις;- είπε “ο κ.Καραγκούνης δεν χρειαζόταν να αποφασίσει για τίποτα.Τις αποφάσεις τις έπαιρναν οι έξω.Ας μη μιλάνε αυτοί που δεν αποφάσισαν για τίποτα”.

 

Επίσης, αναφερόμενος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της κ.Παναρίτη δήλωσε πως “δεν θα αρνηθεί κανείς πως η επιλογή της κ.Παναρίτη ήταν μία κακή επιλογή”.

 

Τέλος,κάνοντας λόγο ο κ.Σαντορινιός για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη είπε “κάποιος που ενοχλεί θέλει το σύστημα να τον πετάξει απ’έξω.Ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει τη δουλειά του”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr