Δημήτρης Καζάκης: “Το «ΟΧΙ» θα είναι ένα τεράστιο τσουνάμι”

“Το «ΟΧΙ» θα είναι ένα τεράστιο τσουνάμι.Θα είναι τεράστιο και ηχηρό” δήλωσε στο Radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης.

 

“Το ΕΠΑΜ και γω έχουμε ζητήσει δημοψήφισμα πολύ πριν τις 20 Φεβρουαρίου.Τότε θα έπρεπε να κάνει το δημοψήφισμα. Απορώ για την πρεμούρα Τσίπρα χωρίς καμία προετοιμασία “επεσήμανε ο κ.Καζάκης αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής.

 

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Καζάκης κάνοντας λόγο για την υποχρεωτική αργία στις Τράπεζες είπε “αυτοί που επέβαλλαν την αργία,ήθελαν να εκβιάσουν υπέρ του ΝΑΙ”,αλλά τόνισε πως “αυτοί οι εκβιασμοί θα βγουν μπούμερανγκ”.

 

Ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ υποστήριξε πως πρέπει οι Έλληνες να είναι αποφασισμένοι για το μεγάλο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα καθώς “ήρθε η ώρα να δώσουμε την εντολή να μπούμε σε ήρεμα νερά. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε. Ό,τι ήταν να πάθουμε,το πάθαμε με το ευρώ”.

 

“Με το να φύγουμε από αυτούς” είπε ο κ.Καζάκης αναφερόμενος στους δανειστές “έχουμε τη δουλειά μας και την ελπίδα”.

 

Τέλος ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ μιλώντας για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τί θέλει τελικά να γίνει,διερωτήθηκε “τελικά τί θέλει ο κ.Τσίπρας; Μήπως τελικά να πει ΝΑΙ ο ελληνικός λαός;” Για να πάει να υπογράψει την πρόταση των δανειστών με την πρόφαση “αφού μάς το είπε ο ελληνικός λαός;”

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr