Δημήτρης Βέττας: “Δεν εκβιάζεται η κυβέρνηση, ούτε ο Τσίπρας, ούτε οι βουλευτές”

“Δεν εκβιάζεται η κυβέρνηση,ούτε ο Τσίπρας, ούτε οι βουλευτές” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βέττας Δημήτριος.

 

“Το δημοψήφισμα είναι κορυφαίο όπλο μας.Αυτό το όπλο του δημοψηφίσματος είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο όπλο” επεσήμανε ο κ.Βέττας για το δημοψήφισμα την ερχόμενη Κυριακή.

 

“Αυτό είναι το λιγότερο” τόνισε ο Δημήτρης Βέττας αναφερόμενος στη δόση που δεν πληρώσαμε προς το ΔΝΤ και πρόσθεσε μιλώντας για το χρέος “με αυτό το χρέος δεν πας ούτε μέχρι την Πέμπτη,πόσο μάλλον στο μέλλον”.

 

Στη συνέχεια κάνοντας λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και αν αυτό είναι ΝΑΙ είπε “εάν είναι ΝΑΙ που σημαίνει πάρτε μέτρα, εγώ προσωπικά θα παραιτηθώ.Θα πάω σπίτι μου”.

 

“Η αντιπολίτευση είναι άφωνη και άλαλη απέναντι στους δανειστές.Τα κόμματα της αντιπολίτευσης συμφωνούν με τους δανειστές” επεσήμανε ο κ.Βέττας για την αντιπολίτευση και τον τρόπο που λειτουργεί απέναντι στους δανειστές.

 

Ο Δημήτρης Βέττας ζήτησε από τον κόσμο ψυχραιμία καθώς όπως υποστηρίζει και εμείς οι βουλευτές “είμαστε μέσα στον κόσμο.Τα κακά θα τα ζήσουμε και εμείς εδώ.Όπως και τα καλύτερα θα τα ζήσουμε”.

 

Τέλος σύμφωναμε τον κ.Βέττα την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα “για να μπορέσουμε να δώσουμε το μήνυμα ότι τα σκληρά μέτρα δεν θα περάσουν”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr