Αθανασία Χατζή: “Και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα”

“Και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, το στέλεχος του ΚΚΕ Αθανασία Χατζή.

 

“Ο λαός πρέπει να πει ΟΧΙ σε αυτόν τον εκβιασμό.Πρέπει να πει ΟΧΙ και στους δύο” υποστήριξε η κ.Χατζή αναφερόμενη στο ερώτημα του δημοψηφίσματος ΝΑΙ ή ΟΧΙ και πρόσθεσε και η μία επιλογή και η άλλη είναι σαν να βάζουν τους πολίτες “να διαλέξουν ποιος χασάπης θα τους σφάξει”.

 

Στη συνέχεια η Αθανασία Χατζή κάνοντας λόγο για το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και αν τελικά “βγει ένα ρεύμα άκυρων ψηφοδελτίων πολύ μεγάλο.Αυτό είναι ένα πολιτικό ρεύμα αξιόλογο στη χώρα που φανερώνει μια αμφισβήτηση γύρω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.Αμφισβήτηση που υπάρχει σε μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού”.

 

“Εξαπατά το λαό και μάλιστα ξεδιάντροπα” επεσήμανε το στέλεχος του ΚΚΕ ερωτηθέν για το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

 

“Το πιο σημαντικό για εμάς” τόνισε η κ.Χατζή “είναι αυτή η διαδικασία που θα γίνει μέχρι το δημοψήφισμα” κάνοντας λόγο για τις κινητοποιήσεις του ΚΚΕ που αυτές τις τελευταίες μέρες πριν το δημοψήφισμα θα είναι σε έξαρση.

 

Τέλος, η Αθανασία Χατζή αναφερόμενη για τη συμφωνία Ελλάδος και δανειστών είπε “φαίνεται πως σε ένα βαθμό μία είδους συμφωνία θα επιτευχθεί”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr