Κώστας Κουκοδήμος: “Εκπροσωπούν το λόμπι της δραχμής”

“Εκπροσωπούν το λόμπι της δραχμής” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο πρώην υφυπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ Κουκοδήμος Κώστας.

 

Σκοπός της κυβέρνησης σύμφωνα με τον κ.Κουκοδήμο ήταν “να οδηγηθούν σε δύσκολα μονοπάτια,στα μονοπάτια της δραχμής”.Πάντως υποστήριξε πως ακόμη και ΝΑΙ να είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος “δεν θα φύγουν τόσο εύκολᔨαπό τις ‘καρέκλες’ τους στην κυβέρνηση.“Δεν πρόκειται να παραιτηθεί κανένας” υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.

 

“Η απόφασή του είναι ξεκάθαρη.Πίστεψε στον Πάνο Καμμένο ο οποίος τον απογοήτευσε” επεσήμανε ο Κώστας Κουκοδήμος κάνοντας λόγο για τη διαγραφή του Κώστα Δαμαβολίτη από το κόμμα των ΑΝΕΛ, γιατί στο δημοψήφισμα είπε πως θα ψηφίσει ΝΑΙ.

 

Στη συνέχεια ο πρώην υφυπουργός μιλώντας για την επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή,ο οποίος κάλεσε τον λαό να ψηφίσει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα είπε “ήταν μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή φωνή και ακουμπάει την ψυχή του κόσμου.Εγώ χάρηκα ιδιαιτέρως” και πρόσθεσε “το όνομα και μόνο Καραμανλής αγγίζει την καρδιά του κάθε Έλληνα”.

 

“Το ΝΑΙ θα επικρατήσει “υποστήριξε ο Κώστας Κουκοδήμος για το δημοψήφισμα της Κυριακής και μάλιστα “θα είναι πάνω από 55%”.

 

“Συνεχίζουμε με τον Αντώνη Σαμαρά και πρέπει να συνεχίσουμε με τον Αντώνη Σαμαρά.ήταν ο μοναδικός που δούλεψε τόσο σκληρά.Πρέπει να μείνει στο τιμόνι.Αυτό θέλει και η υπόλοιπη Ευρώπη” κατέληξε ο πρώην υφυπουργός αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr