Στάθης Λεουτσάκος: “Η κυβέρνηση μπορεί να ανοίξει εναλλακτικούς δρόμους”

“Η κυβέρνηση μπορεί να ανοίξει εναλλακτικούς δρόμους” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πανο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος.

 

“Η κυβέρνηση αναζητά μία συμφωνία που θα αποτελεί λύση και δεν αναζητά μία συμφωνία που θα έχει μέτρα και λιτότητα” επεσήμανε ο κ.Λεουτσάκος και πρόσθεσε “συμφωνία ΝΑΙ” όχι όμως “μέτρα λιτότητας και μέτρα υφεσιακά”.

 

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για την Ευρωζώνη είπε “η Ευρωζώνη δεν επιτρέπεται να μετατραπεί σε μία φυλακή λαών”,ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως “η Ευρώπη έχει δομικά προβλήματα.Ή θα αλλάξει,ή δεν έχει μεγάλη προοπτική”.

 

“Βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο.Σε έναν ασύμμετρο πόλεμο που έχουν κυρήξει προς τη χώρα μας”τόνισε ο κ.Λεουτσάκος και πρόσθεσε πως το κάνουν αυτό “προκειμένου να υποκύψουμε ο λαός και η κυβέρνηση έναντι των δανειστών”.

 

Κάνοντας λόγο ο Στάθης Λεουτσάκος τόσο για την κυβέρνηση,όσο και για τους δανειστές είπε “η κυβέρνηση ξέρει τί θέλει,το παλεύει.Πρέπει και οι άλλοι να δούνε τί θέλουν”.

 

Τέλος, ερωτηθείς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές,αφότου έρθει η συμφωνία, απάντησε “μπορεί και αυτό να είναι.Μπορεί και όχι” και κατέληξε “αυτές είναι περισσότερο κινήσεις πολιτικού χαρακτήρα.Εδώ πρέπει να δούμε την απάντηση στα θέματα της χώρας μας”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr