Καλυψώ Γούλα, Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε την Δευτέρα 22 Απριλίου, στο γραφείο του στην Περιφέρεια η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Καλυψώ Γούλα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε την κ. Γούλα για το έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, της έρευνας, της τεχνολογίας, των κατασκευών, του πολιτισμού κ.ά.

Από την πλευρά της, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ συνεχάρη τον κ. Τζιτζικώστα για το πολυεπίπεδο έργο που υλοποιεί και στους επτά νομούς και έκανε ειδική αναφορά στην μεγάλη απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ, που έχει ως αποτέλεσμα η Κεντρική Μακεδονία να καταγράφει τα τελευταία χρόνια πρωτιά συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας. Η ίδια αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με την Περιφέρεια στο παρελθόν, ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στην υλοποίηση κοινών δράσεων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής και της προσφυγικής κρίσης. 

Τέλος, η κ. Γούλα ευχήθηκε στον Απόστολο Τζιτζικώστα «καλή επιτυχία» στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, με τον Περιφερειάρχη να της αντεύχεται για τη μάχη των ευρωεκλογών.