Μήπως ο Αδωνις Γεωργιάδης θέλει Κοινοβουλευτικό Πραξικόπημα Μνημονιακών;

Την ώρα που ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης προειδοποιούσε μέσω του radio1d.gr ότι οι Μνημονιακοί εντός και εκτός κυβέρνησης ετοιμάζουν Κοινοβουλευτικό Πραξικόπημα, ο βουλευτής της ΝΔ και υπέρμαχος του Μνημονίου σε βάρος του ελληνικού λαού, Αδωνις Γεωργιάδης, καλούσε σε συντονισμό όλων των Μνημονιακών Δυνάμεων μέσω του λογαριασμού του στο twitter. 

 

«Τα κόμματα αυτή την ώρα δεν έχουν σημασία. Ολες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας πρέπει να συντονισθούν. Η Ελλάς κινδυνεύει. Διαδώστε», αναφέρεται στο μήνυμα του Α. Γεωργιάδη που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδος. 

Η απάντηση ήρθε άμεσα από απλούς πολίτες που δίπλα σε όσα ανάρτησε, ανάρτησαν το άρθρο του Συντάγματος, με βάση το οποίο αν υπήρχε κάποιος θαρραλέος εισαγγελέας τώρα ο Αδωνις Γεωργιάδης θα βρισκόταν ακριβώς για όσα έγραψε πίσω από τα κάγκελα. 

 

Άρθρο 187 
1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή. 

 

Μέχρι τώρα, κανείς δεν έχει ενοχλήσει τον κ. Γεωργιάδη. Αραγε οι ανησυχίες του κ. Καζάκη θα επαληθευτούν; Ελπίζουμε όχι…Εκτός και αν ο κ. Γεωργιάδης γνωρίζει κάτι περισσότερο!

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr