Κραχ ρευστότητας προκάλεσαν σε όλους μας οι τραπεζίτες!

Με κραχ ρευστότητας απειλείται η χώρα στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με το Eurogroup σήμερα, προειδοποιούν οι τραπεζίτες. Διάβασε ποιοι μιλάνε, αυτοί που μαζί με τους διαπλεκόμενους λαμογιοκράτες φίλους τους προκάλεσαν σε όλο τον υπόλοιπο ελληνικό λαό κραχ…ρευστότητας και ελπίδας. 

 

Το deadline, η καταληκτική ημερομηνία δεν υπάρχει. Αρκεί να συνεχίζεται το μαρτύριο της σταγόνας. Στάλα στάλα στο κεφάλι σου ελληνικέ λαέ στάλα στάλα εσύ πληρώνεις δόση και δόσεις και τόκους και επιτόκια και πανωτόκια και την ίδια ώρα το κράτος δήθεν παίρνει δόσεις από τους πιστωτές που τις ξαναπαίρνουν φρέσκες πίτες, φρεσκοτυπωμένα κολαριστά 500ευρα, από σένα πάλι ελληνικέ λαέ μέσω ποιων άλλων μάντεψε! Ναι, ναι, σωστά των τραπεζιτών!

 

Φανταστείτε λοιπόν ότι έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός για να σας κάνει αρχικά φτωχότερους μέσω της αισχροκερδέστερης αλλαγής νομίσματος που έγινε ποτέ διεθνώς όταν αφήσαμε τη δραχμή και πήραμε το ευρώ για να γίνει η σοκοφρέτα -προσοχή στο φθηνό υποτίθεται ράφι του σούπερμαρκετ- από 30 δραχμές… 30 λεπτά, δηλαδήσημερινές 90 δραχμές. Κάπως έτσι τριπλασιάστηκαν οι τιμές με το ευρώ και όχι και ο μισθός μας και κάπως έτσι μπήκαν στο χορό οι τράπεζες.

 

Κι αρχίζουν να δανείζουν ως γνήσιοι απόγονοι των τοκογλύφων του Μεσαίωνα! Πάρε κόσμε διακοποδάνειο, ξυστοδάνειο, βαρετοδάνειο, παρταβγοκαικουρεφτοδάνειο, και άστο μην ανησυχείς αν δεν έχεις να ξεπληρώσεις όλα καλά τώρα έχουμε ευρώ. Αυτά δεν έγιναν άραγε στη χώρα μας επί γερμανοθραφούς Κώστα Σημίτη;

 

Ενα το κρατούμενο!

 

Ακολουθεί το κόλπο της επέκτασης των εγχωρίων τραπεζών. Πάρε και συ βομβαρδισμένε Σέρβε καταναλωτικό δάνειο, πάρε κι εσύ ταγέ του πηλοφοριού και του μυστρού Αλβανέ, πάρε κι εσύ ξάδερφε Μακεδόνα -αχ όχι λάθος Σκοπιανέ-  πάρε κι εσύ φυσικά Βούλγαρε και Ρουμάνε και εσύ Τούρκε κι ας είσαι και εχθρός στα κέρδη όλοι φίλοι είμαστε, όχι βέβαια στα κέρδη μας αλλά στα κέρδη σου. 

 

Τσουπ, οι τράπεζες άρχισαν να δανείζονται από τας Γερμανίας και να γίνονται υποτακτικές των γερμανικών κι ας ανήκουν στον ελληνικό λαό ελέω Σημίτη, του μεγάλου μαικήνα των τραπεζιτών και των συμφερόντων μιας πολύ συγκεκριμένης ελίτ μιας ελίτ αδίστακτης που δεν λογαριάζει πατρίδα, θρησκεία, συμπατριώτες παρά μόνο κέρδη, χρήμα, χλιδή, υποδούλωση, εξουσία. 

 

Και μετά να κάτι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, να κάτι μοιράσματα σεξουαλικών συντρόφων, να κάτι μοιράσματα των χρημάτων του λαού να και οι μοιραζόμενοι άρχισαν να αυξάνονται επικίνδυνα, ο πλούτος η αφθονία όλα ψευδεπίγραφα και με φανφάρες διαφημιζόμενα από τους άπλυτους των δήθεν αξιόπιστων ΜΜΕ, ΄έσκασε η ρουκέτα από το χρηματιστήριο της Αθήνας. Και ακολούθησαν φέσια και κανόνια, τί Ασπις Πρόνοια, τί υποβρύχια, τί Siemens, τί Βατοπέδι, τί λίστες Φαλτσιανί-Λαγκάρντ, τί η ξαδέρφη του Παπακωνσταντίνου και ο αδερφός του Παπανδρέου (αυτός που μας επιχείρησε να παρασύρει τον ελληνικό λαό στο μνημόνιο και το πέτυχε), δεν είχε μείνει πλέον καμία τσίπα στο φαλιμέντο του πολιτικοοικονομικού συστήματος. 

 

Τότε αυτό άρχισε να παλεύει να επιβιώσει, καθυποτάσσοντας τους λαούς. Εκοψε το ψωμί από τον άνεργο, το σπίτι από τον φτωχό, τη σύνταξη από τον ανάπηρο ηλικιωμένο και τη θεραπεία από τον χρόνια άρρωστο ασφαλισμένο. Οσο λιγότερες ανθρώπινες ζωές, τόσο μεγαλύτερα τα κέρδη λογαριάσαν τα τζιμάνια των επιτελείων οικονομικών σε Αθήνα, Φρανκφούρτη, Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες και μετράνε τα κουκιά και δεν τους βγαίνουν. Πρέπει να πεθάνουν κι άλλοι κι ας έρχονται αθρόα οι μετανάστες αυτό δεν μας απασχολεί αρκεί να μένουν εκεί, στα μέρη της ευρωπαϊκής Φλόριντα και Καλιφόρνια αλλά επιτηδείως υποβαθμισμένα για να γλιτώνουμε και με τους τζιχαντιστές ή με όλη αυτή τη φούσκα που δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι όπως δήθεν το τζιχάντ για να καθυποτάξουμε λαούς που απλά δεν αντέχουν τον άκρατο καπιταλισμό. 

 

Κι όταν έχασαν κάθε τσίπα, ως μάνα εξ ουρανού ήρθε η ελπίδα. Ηρθε η εφεδρεία. Κι ήρθε η τσίπ(ρ)α. Κι ο Στουρνάρας παραμένει διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος, κι ο Σάλλας γίνεται πρόεδρος της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών και μετά στο Eurogroup οι τραπεζίτες εκβιάζουν και απειλούν ότι αν δεν συνεχίσει ο ελληνικός λαός να ανταμείβει με τις θυσίες του τους ληστές του, όχι απλά για να του φάνε την περιουσία, αλλά για να τον αφανίσουν, η χώρα απειλείται με κραχ ρευσότητας.  

 

Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν έφερε την ελπίδα για τον ελληνικό λαό. Εξ όσων αντιλαμβανόμαστε μάλλον για τους τραπεζίτες έφερε την ελπίδα διότι ήταν ένα βήμα πριν από την απόλυτη καταστροφή τους. Με λίγη τσιπ(ρ)α το σαθρό διαπλεκομενοτραπεζικό σύστημα βάζει νέες βάσεις για να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τον ελληνικό λαό. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr