Η τραπεζοκρατία θέλει τον εξανδραποδισμό μας!

Αραγε σκεφτήκατε ποτέ το σενάριο ότι οι ταγοί και πραίτορες του βάναυσα τοκογλυφικού τραπεζικού συστήματος θέλουν ελέω της υπεργήρανσης του πληθυσμού στη βόρεια και δυτική Ευρώπη να την τονώσουν με νέο αίμα και ευρωπαϊκό από τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου και να κρατήσουν τις χώρες τους υπό ομηρεία μέσω δήθεν Χρέους για να μετατραπούν σε «στρατόπεδα συγκέντρωσης» των μεταναστών από Αφρική και Ασία λόγω τζιχάντ, ISIS, γενικά της απόλυτης συνταγής καταστροφής κάθε θεμελιώδους δικαιώματος συνδυασμού θεοκρατίας και τραπεζοκρατίας;

 

Ναι, ακριβώς αυτό; Εχετε αναρωτηθεί όσοι.κλάψατε και χτυπούσατε το κεφάλι σας όταν είδατε τα παιδιά σας να παίρνουν το δρόμο του ξεριζωμού -όχι δεν μιλάμε για μετανάστευση, αλλά για ξεριζωμό- για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον και στην καλύτερη των περιπτώσεων έζησαν απλά πιο αξιοπρεπώς από την Ελλάδα αλλά είναι ξένοι σε ξένο τόπο και ξένοι θα παραμείνουν κιι όχι άνθρωποι της πατρίδας τους, αυτής της πατρίδας που τους στοίβει από όλη τη διάθεση για ζωή και στο τέλος τους φορολογεί για τα όνειρα και τις ελπίδες τους για να τους πετάξει σαν παλιολινάτσες σε κάποιο αεροδρόμιο ή κάποιο σιδηροδρομικό σταθμό ή κάποιο λιμάνι για να αναγκαστούν να πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς και όσοι το παλέψουν να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους με θλίψη για τους ανθρώπους που τους αγάπησαν αλλά και με πολύ μίσος για όσους τους στερήσαν το μέλλον για να ζήσουν τις παρασιτικές ζωές τους. 

 

Την ώρα που τα παιδιά σας έχουν φύγει στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ευρώπη για να εργαστούν ακόμη και υπό συνθήκες Μεσαίωνα γιατί ο δικός τους εργασιακός Μεσαίωνας ωχριά μπροστά στον δικό μας και δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει με λογαριασμούς, γενικά το χάος, μην ανησυχείτε διότι το χάος δεν έχει έρθει ακόμη. Το χάος θα έρθει όταν θα σας χτυπήσει το Κράτος την πόρτα και θα σας πει χρωστάτε στις τράπεζες τις δόσεις και δεν τις πληρώνετε, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να σας πετάξουμε στο δρόμο, να κατασχεθεί φυσικά το σπίτι σας και η τράπεζα να το βγάλει στο σφυρί και αν δεν υπακούσετε θα φυλακιστείτε. Οχι, δεν θα το κάνει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ; Τότε τί πράμα θα είναι ο δημόσιος «ενδιάμεσος» φορέας. Το κράτος θα αναλάβει να υπερασπίζεται τον δανειολήπτη έναντι των τραπεζών; Ας μην έχουμε αυταπάτες. 

 

Αυτός ο εξανδραποδισμός για ποιο λόγο συμβαίνει ακόμη δεν καταλάβαμε! Η μάλλον αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε! Οταν ο Σύνδεσμος Ελληνων Βιομηχάνων μιλά για τη Φλόριντα ή την Καλιφόρνια της Ευρώπης 

 

Πολύ ωραία λόγια, μόνο που δεν μας είπαν οι κύριοι βιομήχανοι πώς θα είναι ακριβώς η κατάσταση. Φανταστείτε λοιπόν τους σημερινούς και εσαεί ως φαίνεται λαδέμπορες της Ελλάδας, όλους αυτούς που γνωρίζουμε πώς απέκτησαν τις περιουσίες αυτές -πάντως σίγουρα όχι με τον ιδρώτα τους και κάνοντας καλό στους συνανθρώπους τους- να έχουν κανονικά τις σπιταρόνες τους και να πουλάνε και τις δικές μας κοψοχρονιά χωρίς εμάς φυσικά πουθενά ή μάλλον σε ενοίκιο, όπου θα ανταγωνιζόμαστε τους μετανάστες ποιος θα πετύχει καλύτερο μεροκάματο δουλεύοντας δουλικά ή υπηρετικό προσωπικό τόσο για τους λαδέμπορες όσο και τους αγοραστές των σπιτιών που ξάφρισαν και ξεπούλησαν. 

 

Δεν έχουμε καταλάβει τί θέλει η ελληνική κυβέρνηση. Μια Ελλάδα με κυρίαρχο το λαό της δεν έλεγε προεκλογικά αν θυμόμαστε καλά; 

Η μήπως την Ελλάδα του Σάλλα, ο οποίος ως υπερτραπεζάρχης επί Μνημονιακών πολιτικών μαριονετών είναι σήμερα διοικητής της Πανελλήνιας Ενωσης Τραπεζών, του Μπόμπολα και των φίλων τους, Προβόπουλου, Γεωργίου, Στουρνάρα, ο κατάλογος είναι μακρύς πολύ μακρύς δυστυχώς με όλους όσους ο λαός ξέρετε που θα ήθελε να δει. Κάπου στις κεντρικές πλατείες, και σίγουρα όχι να πίνουν αμέριμνα τον φρέντο εσπρέσο τους με ολίγη τρούφα. 

 

Η ιστορία θα αποδείξει πόσο ειδεχθώς συμπεριφέρθηκαν απέναντι στον Ελληνισμό οι πάσης φύσεως κερδοσκόποι και τα διάφορα λαμόγια που αποτελούν τα εκτελεστικά όργανα σε Κυβέρνηση, Τράπεζες, πολυεθνικές και μη αλλά σίγουρα διαπλεκόμενες εταιρίες και βεβαίως οι ανέκαθεν υποχόνδριοι, πουριτανοί Ελληναράδες που δεκάρα ποτέ δεν έδωσαν για τους φτωχότερους συνανθρώπους τους. 

 

Ομως, το Κράτος οφείλει να υπηρετεί το λαό και μόνο το λαό και όχι τους βασανιστές και εκμεταλλευτές του. Γιατί στην τελική για αυτούς το ίδιο έκανε, κάνει και θα κάνει είτε έχουν να κάνουν με Ελληνες, είτε με μετανάστες από τις γύρω χώρες, αλλά την Αφρική ή την Ασία δεν τους νοιάζει αρκεί να έχουν μόνο κέρδη, πολλά κέρδη. 

 

Αν το Κράτος θέλει να εξοντωθούν όλοι οι άνεργοι, οι άστεγοι, οι επισφαλώς εργαζόμενοι, οι φτωχοί μπορεί να το κάνει και τώρα. Μόνο να μας το πει…για να μην ελπίζουμε άλλο άδικα και να ετοιμάζουμε τις αποσκευές μας είτε εις την Εσπερία είτε εις τόπον χλοερό. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr