Παραμύθι η ρύθμιση οφειλών στο κράτος με 100 δόσεις

Απάτη ολκής κράτους και τραπεζοκρατίας σε βάρος του πολίτη αποδεικνύεται η δήθεν ρύθμιση των εκατό δόσεων για οφειλές στο Δημόσιο. Τα νούμερα είναι κατα πολύ υψηλότερα από τις πραγματικές οφειλές λόγω της υπερχρέωσης και ουσιαστικά ο πολίτης τίθεται όμηρος του κράτους επί χρόνια μέχρι να κλείσει τους λογαριασμούς του μαζί του ενώ αν δεν το κάνει απειλείται με φυλάκιση και κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων. 

 

Υπαχθείτε στη ρύθμιση των εκατό δόσεων και θα σας σβήσουμε τα μισά και πληρώστε ότι έχετε μας έλεγαν οι κυβερνώντες! Μετρήστε τώρα πόσο είναι το πραγματικό χρέος και πόσοι οι τόκοι, μετρήστε μέχρι πότε και πόσα θα πληρώνετε, κάντε τη σούμα και θα διαπιστώσετε από μόνοι σας ότι το κράτος πέτυχε μέσω της κυβέρνησης να υποχρεώσει όλους τους φτωχοποιημένους πολίτες που έχουν χρέη στο Δημόσιο να πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλά τους και να διαπιστώνουν ότι κανείς δεν τους σβήνει τίποτα.

 

Επαγγελματίας επί 24 χρόνια, αναγκάστηκε το 2011 να κλείσει την επιχείρησή του και από το 2008 μέχρι το λουκέτο έπαψε να πληρώνει τις ασφαλιστικές συνδρομές στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) που οι πάντες στην Ελλάδα γνωρίζουμε ότι όποιος μπλέξει με το ΤΕΒΕ ή τον ΟΑΕΕ έχει καταστραφεί οικονομικά και από άποψη υγείας, διότι τον υπερεισφορολογεί χωρίς να του παρέχει έστω τη στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 

 

Ολα αυτά τα τρία χρόνια που δεν πλήρωνε κανονικά τις εισφορές του στον ΟΑΕΕ, η υπερχρέωσή του από τον ασφαληστρικό «οργανισμό» έτρεχε με ρυθμούς δανείου που χορηγείται από εγχώρια τράπεζα.   

 

Κλείνει η επιχείρηση και το ραβασάκι του χρέους στον ΟΑΕΕ του έρχεται στα 14.400 ευρώ. Χωρίς τόκους…

 

Ολο αυτό το διάστημα ο επαγγελματίας δεν πλήρωνε, αλλά έλπιζε σε ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο και την σύζυγό του και τα παιδιά του. Το μέλλον ήρθε με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η ελπίδα όχι!

 

Ομως, στις αρχές Μαρτίου με την ευφορία των πολιτών να παραμένει σε υψηλό επίπεδο, πολλοί πολίτες θέλησαν επιτέλους να λύσουν τις διαφορές τους με το μέχρι τότε κακό Δημόσιο. 

 

Ηταν σαν να δέχονταν να αποπληρώσουν το χρέος τους στην τράπεζα μέσω μιας νέας ρύθμισης….

 

Το μπουγιουρντί που του σερβιρίστηκε ήταν χρέος μαζί με τόκους στα 20.700 ευρώ. Στο ποσό συμπεριλαμβάνονται και εισφορές για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την οποία όμως είχε πάψει να λαμβάνει ο επαγγελματίας από τη στιγμή που σταμάτησε να πληρώνει τις διμηνιαίες ληστρικές εισφορές στον ΟΑΕΕ και από τη στιγμή που έκλεισε και την επιχείρισή του.

 

 Με τη ρύθμιση των 100 δόσεων, ο επαγγελματίας θα πρέπει να πληρώνει τελικώς 191,65 ευρώ το μήνα επί οκτώ χρόνια και τέσσερις-έξι μήνες (δεν είμαστε διάνοιες στα μαθηματικά το παραδεχόμαστε). Αν υπολογίσουμε τώρα πόσα τελικώς θα δώσει στο κράτος για τα τρία χρόνια που δεν πλήρωνε τις ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ το τελικό ποσό ανέρχεται στα 19.650 ευρώ. 

 

Εκπτωση 1.050 ευρώ από το κράτος. Εκπτωση βέβαια μετά από την υπερχρέωση των εισφορών και των τόκων που έκαναν ένα ποσό της τάξης των 14.400 ευρώ -που πάλι ήταν υπερβολικά μεγάλο για έναν οργανισμό που δεν προσφέρει τίποτα παρά μόνο αρπάζει και υπερχρεώνει κάθε πολίτη που αποπειράται να ανοίξει τη δική του επιχείρηση για μην έχει αφεντικό πάνω από το κεφάλι του- να γίνει σε λίγα χρόνια 20.700 ευρώ.  

 

Μπράβο στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Αποδεικνύονται πολύ χειρότεροι από εμάς στα μαθηματικά και συνεπώς κυβερνάνε όπως και οι προκάτοχοί τους, Υπηρετούν πιστά τους τοκογλύφους για να υπερχρεώσουν τον ελληνικό λαό και να καταστήσουν για πάντα την Ελλάδα αποικία χρέους. 

 

Σήμερα, ο επαγγελματίας εργάζεται σε δύο δουλειές με τη μία να θεωρείται πιο αξιοπρεπή σε σχέση με την άλλη υπό τις σημερινές συνθήκες και τα σημερινά δεδομένα. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει με το ζόρι να ικανοποιήσει τις περιορισμένες ανάγκες του νοικοκυριού του και να εξοφλεί τους τοκογλύφους του κράτους. 

 

Αθάνατη ελληνική λαμογιά. Οσο πιο «αγωνιστικη» τόσο πιο ύπουλη…

 

Ενα μήνυμα μόνο έχει να στείλει ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος στην κυβέρνηση για αυτό το θέμα. Σταματήστε την τοκογλυφία, σταματήστε να χρεώνετε τους πολίτες με τόκους και να τους ενημερώνετε μόνο όταν οι τόκοι είναι αρκετοί για να τους οδηγήσουν σε ολέθριες λύσεις, όπως η αυτοκτονία. Σταματήστε να ρίχνετε όχι την οικονομία αλλά τον ελληνικό λαό στον γκρεμό. Λάβετε επιτέλους μέτρα να λειτουργεί το κράτος για τον λαό και όχι το αντίθετο. 

Και τέλος φτάνει πια με το μπουρδέλο που λέγεται ΟΑΕΕ κιαι έχει φεσώσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που κάποτε ήταν οι αιμοδότες της παρασιτοκρατίας. Κλείστε το…αμα δεν μπορείτε να το λειτουργήσετε. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr