Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα τα “βρούμε” με τον Τσίπρα

megalooikonomouΚατηγορηματικά διέψευσε ότι υπάρχει διάθεση προσέγγισης και συννενόησης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ένωσης Κεντρώων, η βουλευτής Β’ Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στο radio1d.gr και τον Ανδρέα Σταματόπουλο. Η βουλευτής πρόσθεσε πως η παρουσία του κ. Λεβέντη στην ομιλία του πρωθυπουργού δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Παράλληλα, εξήγησε πως η Ένωση Κεντρώων ψήφισε την απλή αναλογική καθώς ήταν ένα διαρκές αίτημα του κόμματος τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Όσον αφορά τον νέο κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών, η κ. Μεγαλοοικονόμου είπε πως η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να υποστηρίξει κάτι το οποίο είναι εναντίων των δανειοληπτών.

Σχετικά με την οικονομία, η βουλευτής του Πειραιά τόνισε πως πλέον τόσο οι επιχειρηματίες, όσο και οι καταναλωτές έχουν χάσει την φοροδοτική τους ικανότητα και η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Τέλος, η κ. Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε και στα θέματα της παιδείας εκφράζοντας την αντίθεσή της στο νομοσχέδιο που προωθεί ο κ. Φίλης, ενώ σημείωσε πως πρέπει να ιδρυθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα, μόλις υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες.