Συλλήψεις για κλοπές και ληστείες στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν, ξημερώματα (23-07-2015), από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, τέσσερα άτομα (2 Έλληνες και 2 αλλοδαποί), ηλικίας 33, 47, 33 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και τριών ακόμα συνεργών τους, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της «Ληστείας κατά συναυτουργία», διότι  χρησιμοποιώντας βία αφαίρεσαν από 47χρονο, ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.

 

Μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης (22-07-2015), συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 85χρονος αλλοδαπός, ο οποίος νωρίτερα είχε αφαιρέσει διάφορα προϊόντα από κατάστημα της περιοχής των Αμπελοκήπων.

 

Από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη, μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης (22-07-2015), στην περιοχή της Νεάπολης, 31χρονος ομογενής, ο οποίος νωρίτερα είχε αφαιρέσει από τρία καταστήματα της ίδιας περιοχής, διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων παιδικά ρούχα, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο.

 

Σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, σε βάρος 22χρονου, για το αδίκημα της κλοπής, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω δράστης προ διμήνου είχε αφαιρέσει από την περιοχή του Κορδελιού μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

 

Συνελήφθη, ξημερώματα (23-7-2015), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 42χρονος, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν Ι.Χ.Ε.  αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης.

 

Ξημερώματα (23-07-2015), συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 40 ετών, διότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ισόγεια κατοικία στην περιοχή της Άνω Πόλης.

 

ΦΩΤΟ: Αρχείου / Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr