Ο απόλυτος Τρόμος ξεκινά στις 31/7 στο Magic Park

Στο Magic Park, υπάρχει ένα σπίτι. Σύμφωνα με το θρύλο, δεν είναι ένα απλό σπίτι…

 

Οι ιδιοκτήτες του το εγκατέλειψαν εξαιτίας της εμφάνισης ανησυχητικών φαινομένων…

 

Μας μίλησαν για φαντάσματα, όπως και για κάποιες ιδιαίτερα τρομακτικές μορφές βγαλμένες από τις πιο γνωστές ταινίες τρόμου.

 

Αλήθεια ή μύθος; Ό,τι και αν συμβαίνει, πολλοί είναι αυτοί που θέλησαν να εξερευνήσουν τους σκοτεινούς διαδρόμους και τα δωμάτια του σπιτιού. Ποτέ όμως δεν μίλησαν για όσα πραγματικά είδαν.

 

Ο ‘Μπάτλερ’, ως ο μοναδικός ένοικος, συνοδεύει όλους όσους τολμούν να μπουν στο ‘’Σπίτι του Τρόμου’’. Ωστόσο, κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι και ο ίδιος φάντασμα! Ό,τι και αν ισχύει, είναι ο μόνος που μπορείς να εμπιστευθείς εφόσον επιλέξεις να μπεις.

 

Εσύ, θα τολμήσεις;

 

Στο ‘’Σπίτι του Τρόμου’’ εισέρχεστε με δική σας ευθύνη.

 

Η είσοδος δεν ενδείκνυται για άτομα που πάσχουν από κλειστοφοβία καθώς και για άτομα κάτω των 13 ετών. Για την είσοδο στο Σπίτι, υπάρχει έξτρα χρέωση 3 ευρώ ανά άτομο, πέραν του εισιτηρίου Γενικής Εισόδου στο Πάρκο.

 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μεμονωμένης εισόδου στο Σπίτι, χωρίς να καταβληθεί το εισιτήριο Γενικής Εισόδου στο Πάρκο, με χρέωση 4 ευρώ ανά άτομο. Στην περίπτωση αυτή, δεν περιλαμβάνεται η απεριόριστη πρόσβαση στα υπόλοιπα παιχνίδια, παρά μόνον η είσοδος στο Σπίτι.

 

Πληροφορίες στο 2310 476 770 και στο https://www.facebook.com/magicpark.gr

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr