Συλλήψεις για ναρκωτικά και τυχερά παιχνίδια

Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

 

Μεσημεριανές ώρες της Τρίτης (28-07-2015), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, πραγματοποίησαν έλεγχο σε ίντερνετ-καφέ, όπου διαπίστωσαν τη λειτουργία (2) Η/Υ, στους οποίους διενεργούταν παράνομα τυχερά παίγνια, από θαμώνες. Συνελήφθη ο 62χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης και δύο ακόμα άτομα.

 

Βραδινές ώρες της Τρίτης (28-07-2015), κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, συνελήφθη 61χρονη αλλοδαπή, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη οίκο ανοχής, ιδιοκτησίας 50χρονης αλλοδαπής, που αναζητείται, χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη από τον Νόμο άδεια και έχοντας από κοινού εγκαταστήσει ως εκδιδόμενο πρόσωπο, 22χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση.

 

Εντοπίστηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα Τετάρτη (29-07-2015), έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από την Εισαγγελία Πέλλας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr