Αθώα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη μήνυση του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

Το Τριμελές Πλημμελιοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε αθώα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη μήνυση που είχε υποβάλει ο Ολυμπιακός για συκοφαντική δυσφήμηση, σε κείμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε τότε η βορειοελλαδική ΠΑΕ και κρίθηκε αβάσιμη από το δικαστήριο σήμερα.

Η ομάδα της συμπρωτεύουσας είχε εκδώσει σκληρή ανακοίνωση τον Μάρτιο του 2014, μετά το 1-1 στο Χαριλάου με τον Άρη, κάνοντας λόγο για “καρναβάλι” και αναφέροντας τα ονόματα των Βαγγέλη Μαρινάκη,Γιώργου Σαρρή και του διαιτητή στο “Κ. Βικελίδης”, Γιώργου Κομίνη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε μηνύσει τον ΠΑΟΚ αλλά το δικαστήριο δεν δέχθηκε ότι η ανακοίνωση ήταν δυσφημιστική εναντίον της, καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης δεν μπόρεσε να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της δυσφήμισης.

Στην ανακοίνωση εκείνη, μεταξύ άλλων, αναφερόταν:

«Το καρναβάλι “Superleague 2014” έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση. Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης.

Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα […] Ήμαστε, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.

ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος».