Πουλούσε προϊόντα εταιρίας χωρίς άδεια

xeiropedes3

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (13-10-2015), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, 41χρονος ομογενής, διότι διέθετε προς πώληση προϊόντα εμπορικής εταιρίας, χωρίς την απαιτούμενη πιστοποίηση, σε χαμηλότερη τιμή απο την πραγματική και χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τη νόμιμη κατοχή τους.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (817) ευρώ, ως προερχόμενο από την ανωτέρω πράξη.

Σύλληψη διωκόμενου

Συνελήφθη πρωινές ώρες της Τρίτης (13-10-2015), από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 37χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης επτά ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Εξιχνίαση κλοπής
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σε βάρος 38χρονου αλλοδαπού, για το αδίκημα της κλοπής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερθείς, τον Ιούνιο του 2014, διέρρηξε μαζί με συνεργούς του, διαμέρισμα στην περιοχή του κέντρου της πόλης, από το οποίο αφαίρεσαν (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, (1) κάμερα, τιμαλφή και χρηματικό ποσό.