Προσπαθούσε να πουλήσει κλεμμένο κινητό στους Αμπελόκηπους

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 15 Οκτ 2015 - 12:23

Τελευταία Ενημέρωση: 12:23

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (14-10-2015), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 22χρονο, τη στιγμή που προσπαθούσε να πουλήσει κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει ξημερώματα της ίδιας ημέρας από καφενείο που διέρρηξε, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Συλλήψεις διωκομένων

  • Συνελήφθη απογευματινές ώρες της Τετάρτης (14-10-2015), από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 55χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας συνέλαβαν, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 14-10-2015, 37χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως βραδινές ώρες της Τετάρτης (14-10-2015), 58χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης που υπερβαίνει τα (3) έτη, για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Εξιχνίαση κλοπής
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου σε βάρος τεσσάρων νεαρών, διότι τον Μάιο του τρέχοντος έτους διέρρηξαν καφενείο στην περιοχή Χαριλάου, από το οποίο αφαίρεσαν μία οθόνη Η/Υ, χρηματικό ποσό και μία ταμειακή μηχανή.