Δωρεάν ορθοπαιδική ή νευροχειρουργική εξέταση στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

diavalkaniko

Δωρεάν ορθοπαιδική ή νευροχειρουργική εξέταση προσφέρει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Σπονδυλικής Στήλης, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Σπονδυλικής Στήλης (Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία).

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για όσους καλέσουν αύριο, Παρασκευή από τις 12.00 έως τις 14.00, προκειμένου να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, στα τηλέφωνα, 2310 400463 και 464.

Σημειώνεται ότι η Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης εορτάζεται στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Δράσης για τα Οστά και τις Αρθρώσεις».

Η Εβδομάδας Δράσης για τα Οστά και τις Αρθρώσεις ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου με την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, συνεχίζεται με την Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης στις 16 Οκτωβρίου, με την Παγκόσμια Ημέρα Τραύματος στις 17 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου με την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης.

Στατιστικά Στοιχεία:

  • 400.000.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν με χρόνιους πόνους ή αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα από αρθρίτιδα και μυοσκελετικές νόσους (οστεοπώρωση, διαταραχές της σπονδυλικής στήλης, τραυματισμούς).
  • Η αρθρίτιδα και οι μυοσκελετικοί νόσοι είναι από τις βασικές αιτίες για αναπηρίες, απουσίες από την εργασία και νοσοκομειακή περίθαλψη.
  • Το 80% των ανθρώπων θα υποφέρουν κατά τη διάρκεια της ζωής τους από πόνο στην πλάτη.
  • Οι πόνοι και τα προβλήματα στην πλάτη είναι ο δεύτερος λόγος απουσίας από την εργασία.