Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπών σε Χαριλάου, Λαγκαδά και Διαβατά

elas-astunomia-astunomikos-peripoliko

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σχετικά με περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε περιοχές εδαφικής τους αρμοδιότητας, εξιχνιάστηκαν οι ακόλουθες υποθέσεις:

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου σε βάρος τεσσάρων νεαρών ατόμων, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Μάιο του 2015, διέρρηξαν καφενείο, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ταμειακή μηχανή και οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας σε βάρος 34χρονης, διότι από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, μαζί με συνεργό της, μετέβησαν σε οικία του κέντρου πόλης, απ’ όπου αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα.

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Α.Τ. Λαγκαδά σε βάρος 18χρονου, ο οποίος βραδινές ώρες της Τετάρτης 14-10-2015, συνελήφθη στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Κολχικού, καθώς κατελήφθη να οδηγεί μοτοσικλέτα που δεν έφερε κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, χωρίς την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα είχε αφαιρεθεί τον Σεπτέμβριο του 2015 από την περιοχή του Λαγκαδά, ενώ αφαιρέθηκαν τα έγγραφα και μέρη του οχήματος (καθρέπτες, αποθηκευτικός χώρος κ.λπ).

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου σε βάρος δύο νεαρών ατόμων, διότι κατελήφθησαν στην περιοχή των Διαβατών να οδηγούν κλεμμένη μοτοσικλέτα που αφαίρεσαν τον Μάιο του 2015 από τη Θάσο.

Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.