Συνελήφθησαν έντεκα άτομα για κατοχή ναρκωτικών και πώληση λαθραίων τσιγάρων

peripoliko--2-thumb-large

Στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών αλλά και την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων διενεργούνται σε καθημερινή βάση από αστυνομικούς Υπηρεσιών όλων των Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • (8) άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και
  • (3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 49χρονης αλλοδαπής, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (10) πακέτα τσιγάρα, τα οποία στο σύνολο τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (2.130) πακέτα αδασμολόγητα τσιγάρα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.